Elektromarine uw partner in scheepsinstallaties & bootonderhoud

Boot lakken en schilderen

« Terug naar het overzicht van onze services

Wij schilderen stalen, polyester en houten boten en geven ze weer de glans die ze verdienen.

Het lakwerk van elk schip heeft op zijn tijd aandacht nodig. Voor het behoud van het schip is het noodzakelijk om zowel onder als boven de waterlijn regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Een boot blijft het mooist en behoudt het beste zijn waarde als hij in de originele staat verkeert.

Door slijtage en de inwerking van zonlicht en water is het noodzakelijk om de laklagen boven de waterlijn regelmatig te laten schilderen. Tijdens het schilderen kunnen ook gelijk alle kleine schades worden verholpen.

Voor een optimaal eindresultaat is het belangrijk dat de voorbewerkingen grondig en netjes worden uitgevoerd en hoge kwaliteit materialen worden toegepast. Zo kunnen wij uw schip weer een nieuwe uitstraling geven!

Niet alleen de buitenkant van de boot heeft onderhoud nodig. Het houtwerk in de boot heeft ook te lijden door het gebruik en de inwerking van UV-licht. Het opnieuw laten lakken van het interieur geeft de boot weer een mooie uitstraling. Om een bevredigend eindresultaat te krijgen is ook hier weer van belang dat het grondig en netjes wordt aangepakt. Een goede voorbereiding door goed te schuren is essentieel voor het eindresultaat.

Blank gelakt houtwerk oogt bijzonder mooi op iedere boot. Ook daar kunnen we u adviseren en werk uit handen nemen, voor het mooiste resultaat.

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.