Services

Winterklaar maken

U kunt een werkopdracht downloaden, afdrukken, met de hand invullen en aan ons overhandigen als u de boot aflevert. Het formulier is beschikbaar als PDF- of als Word-document. U kunt ook bij het afleveren van de boot op de werkplaats een werkopdracht aanmaken. Wij hebben hiervoor blanco formulieren beschikbaar. Ook kunt u onderstaand formulier invullen en digitaal naar ons versturen. We nemen vervolgens spoedig contact met u op.

Bij de stalling RustRoest beschikken wij over een modern uitgeruste werkplaats, deze bevind zich op de Hoogewaard 151 te  Koudekerk a/d RijnRustRoest is een overdekte stalling en stalt ruim 600 boten per jaar in winter periode. Onze werkplaats bevind zich op de terrein van de stalling, zo kunnen wij onze klanten gedurende de stalling periode adviseren en onze diensten aanbieden.

Motor onderhoud

Motoren hebben onderhoud nodig. Dat betekent het controleren van onderdelen, maar ook het nakijken van olie en koeling is erg belangrijk.

Wij beschikken over de kennis om de motor in uitmuntende staat te houden. Techniek en kennis van zaken kenmerkt Elektromarine. 

U kunt bij ons terecht voor verschillende aandrijvingen: binnenboordmotoren, buitenboordmotoren en elektrische motoren.

Boot onderhoud

Houten of polyester, elektrische of diesel aangedreven boten; elk schip heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Soms moeten er ook een aantal reparaties worden uitgevoerd. Belangrijk bij beide is dat dit goed gedaan wordt, door goede vakmensen en met professionele producten. Goed onderhoud zorgt er bovendien voor dat uw schip langer in topconditie blijft, wat uiteraard weer gunstig is voor de waarde van uw kostbare bezit.
Maar ook als u een boot heeft die al het nodige onderhoud heeft gemist, kunnen wij er weer een prachtig schip van maken. Door al onze kennis en kunde weten we dit op een zo efficiënt mogelijk manier voor u te realiseren. Of u nou een boot heeft van hout of polyester we kunnen u hierbij van dienst zijn, met onze topkwaliteit service en met alle onderdelen onder een dak.

Boot reparaties

Schade aan uw polyester boot kan de nodige kopzorgen opleveren. Elektromarine zet zich daarom in om elke beschadiging – groot of klein – doeltreffend, langdurig en op basis van duidelijke afspraken te repareren. Zo kunt u zo snel mogelijk met een gerust hart weer het water op.
De reparatie van polyester boten voeren wij bij voorkeur uit in onze professionele werkplaats. Hier hebben wij alle benodigde gereedschap binnen handbereik en kunnen wij belangrijke condities, zoals de temperatuur, in de hand houden. Uiteraard bezoeken wij u graag op locatie als de situatie daar om vraagt. Wanneer u Elektromarine inschakelt, kunt u bouwen op een professioneel aanpak.
Dankzij onze specialisme kunnen wij voor zorgen dat de opgelopen schade – voor zover mogelijk – onzichtbaar wordt verholpen. De kleur van de gelcoat wordt precies op uw boot afgestemd. Zo zijn wij in staat om elke kleine en grote schade feilloos te herstellen.
Om dit te realiseren, gebruiken wij de kwaliteit materialen van top merken. Dankzij onze aanpak kunt u rekenen op een kwalitatieve en duurzame reparatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Ombouwen naar een elektrische aandrijving

We hebben een zeer gedegen ervaring met het ombouwen van boten met een diesel of benzine aangedreven motor, naar een elektrische aandrijving.

Elektromarine is gespecialiseerd in het ombouwen van diesel- en benzineaandrijvingen naar elektrische aandrijvingen. Gemeentes moedigen elektrisch varen aan om de watersport te verduurzamen. 

Het selecteren van een elektrische motor hangt af van verschillende aspecten. Daarom zullen wij altijd eerst een intake gesprek met u inplannen, zodat we kunnen beoordelen welke elektrische aandrijving het beste past bij uw wensen en uw boot!

Boot onderdelen

In onze bootshop hebben wij een breed assortiment aan onderdelen: 

U kunt de onderdelen bestellen in onze webshop of u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Mochten wij uw gewenste onderdelen niet op voorraad hebben, dan zorgen wij alsnog voor een snelle levering.