Elektromarine uw partner in scheepsinstallaties & bootonderhoud

Tevreden klanten

Top service!

Al jarenlang verzorgt Elektromarine naar grote tevredenheid het onderhoud van mijn iSloep 735. Ook hebben zij de schade aan de motor zeer vakkundig gerepareerd. Ieder jaar wordt de sloep zorgvuldig winterklaar gemaakt en weer gereed gemaakt voor een zorgeloos vaarseizoen. Ik kan Elektromarine dan ook van harte aanbevelen voor het onderhouden van boten! Ga vooral zo door met jullie uitstekende service, Elektromarine!

Julius

Opgelopen schade onzichtbaar verholpen

Afgelopen jaar heb ik behoorlijke schade opgelopen aan de punt, hetgeen mij de nodige kopzorgen opleverde. ElektroMarine heeft de opgelopen schade onzichtbaar verholpen zodat ik weer zo snel mogelijk met een gerust hart het water op kon. Dankzij hun aanpak kon ik rekenen op een kwalitatieve en duurzame reparatie en waren ze in staat om de schade feilloos te herstellen!

Emily

Eerste klasse vakmanschap!

Elektromarine heeft onze boot nauwkeurig en professioneel gelakt, waardoor de boot een geheel nieuwe uitstraling heeft gekregen. Ook hebben we een zeer gedegen advies gekregen om de boot in goede staat te houden met de onderhoudsmiddelen uit hun bootshop, echt een aanrader! We zijn zeer content over de deskundigheid van Elektromarine, eerste klasse vakmanschap! 

Joke

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.