Elektromarine uw partner in scheepsinstallaties & bootonderhoud

Over ons

Alle services onder één dak

ElektroMarine heeft zijn oorsprong in de sloepenbouw en vanuit hier ruime ervaring opgedaan met scheepsmotoren en bijbehorende elektrotechnische installaties. Wij verzorgen het hele traject van de ontwerptafel tot complete installaties.

Om onze klanten snel van dienst te zijn op het gebied van service en onderhoud, leveren wij onze diensten in onze moderne werkplaats en op locatie.

Zowel voor industriële als particuliere klanten kan ElektroMarine de beste prijs aanbieden voor nieuwbouw, renovaties en onderhoud van alle merken en type boten.

Wij leveren vakwerk vanuit onze moderne werkplaats voor alle type reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan boten.

Specialist in pleziervaartuigen

Wij leveren en installeren complete scheepsinstallaties voor pleziervaartuigen. Wij verzorgen het hele traject van de ontwerptafel tot een complete installatie zodat u zorgeloos kunt genieten van elektrisch of dieselvaren.

In onze moderne werkplaats repareren wij polyester- en gelcoatschade, houtschade en vernieuwen wij lakwerk van boten.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle soorten werk aan uw boot, elektrotechnische installaties, storingen en onderhoud. Wij verlenen onze diensten in onze eigen werkplaats en op locatie om onze klanten snel van dienst te zijn.

Werkplaats en stalling

Bij de stalling RustRoest beschikken wij over een modern uitgeruste werkplaats. Deze bevindt zich op de Hoogewaard 151 te Koudekerk a/d Rijn. RustRoest is een overdekte stalling en stalt ruim 600 boten per jaar in de winterperiode. Onze werkplaats bevindt zich op de terrein van de stalling, zo kunnen wij onze klanten gedurende de stallingperiode adviseren en onze diensten aanbieden.

Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien om tot het beste resultaat te komen. Wij hebben de beschikking over een speciale schuurruimte. Hier wordt de boot voorbewerkt, waarna deze in een stofvrije spuitcabine wordt afgelakt of afgespoten. In onze werkplaats kunnen we de temperatuur onder controle houden, wat erg belangrijk is voor de juiste uitharding van gebruikte materialen.

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.