Boot reparaties

Schade aan uw polyester boot kan de nodige kopzorgen opleveren. Elektromarine zet zich daarom in om elke beschadiging – groot of klein – doeltreffend, langdurig en op basis van duidelijke afspraken te repareren. Zo kunt u zo snel mogelijk met een gerust hart weer het water op.

De reparatie van polyester boten voeren wij bij voorkeur uit in onze professionele werkplaats. Hier hebben wij alle benodigde gereedschap binnen handbereik en kunnen wij belangrijke condities, zoals de temperatuur, in de hand houden. Uiteraard bezoeken wij u graag op locatie als de situatie daar om vraagt. Wanneer u Elektromarine inschakelt, kunt u bouwen op een professioneel aanpak.

Dankzij onze specialisme kunnen wij voor zorgen dat de opgelopen schade – voor zover mogelijk – onzichtbaar wordt verholpen. De kleur van de gelcoat wordt precies op uw boot afgestemd. Zo zijn wij in staat om elke kleine en grote schade feilloos te herstellen.

Om dit te realiseren, gebruiken wij de kwaliteit materialen van top merken. Dankzij onze aanpak kunt u rekenen op een kwalitatieve en duurzame reparatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Allround reparaties en onderhoud

Kwaliteit en service

A-merken in onze bootshop