Onderhoudsafspraak en winterklaar maken

Onze werkplaats bij stalling RustRoest
Bij de stalling RustRoest beschikken wij over een modern uitgeruste werkplaats, deze bevind zich op de Hoogewaard 151 te  Koudekerk a/d RijnRustRoest is een overdekte stalling en stalt ruim 600 boten per jaar in winter periode. Onze werkplaats bevind zich op de terrein van de stalling, zo kunnen wij onze klanten gedurende de stalling periode adviseren en onze diensten aanbieden.

Onderhoudswerkzaamheden
Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien om tot het beste resultaat te komen en hebben de beschikking over een speciale schuurruimte, hier in wordt de boot voorbewerkt waarna in stof vrije spuit cabine afgelakt of afgespoten. In onze werkplaats kunnen we de temperatuur onder controle houden wat erg belangrijk is voor de juiste uitharding van gebruikte materialen.

Onderhoudsafspraak en winterklaar maken
U kunt een werkopdracht downloaden, afdrukken, met de hand invullen en aan ons overhandigen als u de boot aflevert. Het formulier is beschikbaar als PDF- of als Word-document. U kunt ook bij het afleveren van de boot op de werkplaats een werkopdracht aanmaken. Wij hebben hiervoor blanco formulieren beschikbaar. Ook kunt u onderstaand formulier invullen en digitaal naar ons versturen. We nemen vervolgens spoedig contact met u op.

Allround reparaties en onderhoud

Kwaliteit en service

A-merken in onze bootshop